Salutare,
Vreau sa incep prin a multumi co-organizatorului Vlad
(
http://www.on-board.ro) pentru faptul ca ne-a determinat sa mai facem un concurs in acest an, ca a fost alaturi de noi, ca a muncit cot la cot cu noi pentru a pune realiza acest concurs de trial, si nu in ultimul rand pentru facilitati si ospețe.
Multumim si sponsorilor nostrii ERA Park si Deme Macarale, si speram ca cei care s-au retras vor fi mai darnici pe viitor.
Pentru cei care nu au ajuns, sau au lipsit la anumite momente, voi incerca sa rezum eventul in cateva randuri:
Totul a inceput cu sosirea clujenilor la Oradea, Vlad dimineata, eu cu Rila la amiaza. A urmat vizitarea locatiei de concurs si doua santiere care aveau sa ne asigure materialele necesare. Transportul materialelor la locatie s-a facut la "adapostul" intunericului, singurul motiv fiind organizatorii lenesi si ziua scurta.
Dupa o “cozmetizare” a materialelor
la ora 22 am inceput cu ajutorul lui Csubi si Tuti sa “batem primele cuie”, iar la 02 aveam majoritatea elementelor de trasee pe pozitii.
Sambata dimineata am dat startul la categoria Amatori, iar dupa doua ore de pauza si de re-“crosetat” trasee am lasat seniorii sa-si dea suflul pe cele 3x5 probe.
Sambata seara ne-am adunat pentru party la Pizzeria lui Tuti,
unde majoritatea s-au ospatat si s-au retras pentru a fi in forma a doua zi. Cativa dintre noi + ceva localnici am continuat distractia pana la ore “neortodoxe”, unii uitand parca de responsabilitatile de organizatori.
Duminica pe la 12 s-a facut regruparea, iar pe la ora 14 s-a dat startul si la mult asteptata, dar slab populata categorie Elite. Cei 9 viteji inscrisi au “chinuit” ce a mai ramas din elementele care ne-au deservit pe parcursul intregului weekend.
Riding-ul de la Elite a culminat cu niste uriase gap-uri ale lui F.Kristian de pe cauciuc pana pe bobina, niste bail-uri spectaculoase bifate de Fish (n.n. Scandera Sergiu), smooth riding pana pe podium din partea lui Roby, si un “after-contest” bail din partea lui Rila care a amutit intreaga multime, finalizat cu un trip la Urgente.
“Bine ca (te-au facut)
esti bine fratica!”
Festivitatea de premiere a fost organizata ad-hoc la fata locului, riderii urcand pe podium pentru a le fi inmanate cele 9 cupe sclipitoare.

- "cine pleaca la vanat, locul lui s-a ocupat"

- TFR takes two home..
Va multumim tuturor celor prezenti pentru suport, ajutor si apreciere.
Speram ca v-ati simtit bine, si ca ne vom revedea in curand.
Spor la ride!
baladi, TFR