ERA BIKE TRIALS - ORADEA

Contests Demos And Shows

Re: ERA BIKE TRIALS - ORADEA

Postby baladi on Mon Dec 14, 2009 3:59 pm

afis.jpg

Galeria "oficiala": http://eraparkoradea.trials-forum.ro/flashGallery.html

Multe dintre pozele mele au iesit neclare...dar la locatie au mai fost prezenti destui fotografi incat sa adunam o colectie frumoasa de poze.
baladi
Administrator

Postby baladi on Mon Dec 14, 2009 5:08 pm

Salutare,

Vreau sa incep prin a multumi co-organizatorului Vlad
DSC09449_resize.JPG
(http://www.on-board.ro) pentru faptul ca ne-a determinat sa mai facem un concurs in acest an, ca a fost alaturi de noi, ca a muncit cot la cot cu noi pentru a pune realiza acest concurs de trial, si nu in ultimul rand pentru facilitati si ospețe.

Multumim si sponsorilor nostrii ERA Park si Deme Macarale, si speram ca cei care s-au retras vor fi mai darnici pe viitor.

Pentru cei care nu au ajuns, sau au lipsit la anumite momente, voi incerca sa rezum eventul in cateva randuri:

Totul a inceput cu sosirea clujenilor la Oradea, Vlad dimineata, eu cu Rila la amiaza. A urmat vizitarea locatiei de concurs si doua santiere care aveau sa ne asigure materialele necesare. Transportul materialelor la locatie s-a facut la "adapostul" intunericului, singurul motiv fiind organizatorii lenesi si ziua scurta.

Dupa o “cozmetizare” a materialelor
DSC09247_resize.JPG
la ora 22 am inceput cu ajutorul lui Csubi si Tuti sa “batem primele cuie”, iar la 02 aveam majoritatea elementelor de trasee pe pozitii.
DSC09265_resize.JPG

Sambata dimineata am dat startul la categoria Amatori, iar dupa doua ore de pauza si de re-“crosetat” trasee am lasat seniorii sa-si dea suflul pe cele 3x5 probe.

Sambata seara ne-am adunat pentru party la Pizzeria lui Tuti,
DSC09376_resize.JPG
unde majoritatea s-au ospatat si s-au retras pentru a fi in forma a doua zi. Cativa dintre noi + ceva localnici am continuat distractia pana la ore “neortodoxe”, unii uitand parca de responsabilitatile de organizatori.

Duminica pe la 12 s-a facut regruparea, iar pe la ora 14 s-a dat startul si la mult asteptata, dar slab populata categorie Elite. Cei 9 viteji inscrisi au “chinuit” ce a mai ramas din elementele care ne-au deservit pe parcursul intregului weekend.
Riding-ul de la Elite a culminat cu niste uriase gap-uri ale lui F.Kristian de pe cauciuc pana pe bobina, niste bail-uri spectaculoase bifate de Fish (n.n. Scandera Sergiu), smooth riding pana pe podium din partea lui Roby, si un “after-contest” bail din partea lui Rila care a amutit intreaga multime, finalizat cu un trip la Urgente.

DSC09629.jpg

“Bine ca (te-au facut) esti bine fratica!”
Festivitatea de premiere a fost organizata ad-hoc la fata locului, riderii urcand pe podium pentru a le fi inmanate cele 9 cupe sclipitoare.
DSC09628.jpg

DSC09636_resize.JPG

DSC09645_resize.JPG

DSC09651.jpg
"cine pleaca la vanat, locul lui s-a ocupat"

DSC09656_resize.JPG
TFR takes two home..

Va multumim tuturor celor prezenti pentru suport, ajutor si apreciere.
Speram ca v-ati simtit bine, si ca ne vom revedea in curand.

Spor la ride!

baladi, TFR
baladi
Administrator

Postby Lushm5 on Mon Dec 14, 2009 6:54 pm

felicitari celor care au participat :text-bravo:
si asteptam mai multe poze
Lushm5

Postby bike3al on Mon Dec 14, 2009 9:00 pm

Multzumim pentru organizre. A fost super bomba si mai asteptam concursuri tip Indoor. E foarte placut sa te dai in caldura.... Multzumim pentru TFR si pentru sponzori.
bike3al

Postby pozmo on Mon Dec 14, 2009 11:13 pm

o atmosfera placuta , felcitari organizatorilor ! :text-bravo: Rhila speram ca nu e nimic grav si esti oke :D , Salut!
pozmo

Postby baladi on Tue Dec 15, 2009 8:43 pm

baladi
Administrator

Postby Bogdan_vtt on Tue Dec 15, 2009 8:59 pm

Multumiri lui Ocsi, pentru 'ride to the hospital' ... oricum tin sa va multumesc si celor care dupa ati trimis mesaje si 'ganduri bune', mersi mult, sper sa ne vedem bine curand.

*voi reveni cu detalii, poate ceva poze si impresii din 'recuperare'.
Cheers
it's not what it is...it's what it could be
Bogdan_vtt
Administrator

Postby Paultrial_bv on Wed Dec 16, 2009 2:38 pm

Măcar ai lăsat-o gravidă, Rilă?
God sent me to piss the world off.
Paultrial_bv

Mod sau Stock: d-ăla mare

Postby Bogdan_vtt on Wed Dec 16, 2009 7:42 pm

Am dat gres :violence-shootself:

Image

*insa sunt mandru ca la acest comp asazisa 'comunitate' a riderilor, s-a aratat a fi una mult mai unita sustinandu-se reciproc riderii intre ei pe durata probelor, si dand dovada de fair play...un mare pas care l`am facut 'impreuna', si pentru asta, vreau sa bat cateva palme :greetings-clappingyellow:
Bogdan_vtt
Administrator

Postby Bogdan_vtt on Wed Dec 16, 2009 8:49 pm

from www.on-board.ro , we proudly present, the first movie of the event, very nice cut and edit and blazzin` music.

http://www.on-board.ro/video/532/ERA-Bi ... 09--Oradea

Cheers and enjoy !!!
Bogdan_vtt
Administrator

Postby GeoGeo on Thu Dec 17, 2009 10:48 am

Felicitari ptr event, a iesit super, toata lumea s-a simtit bine si la ride si la beut :mrgreen: , am vazut si niste faze faine, date de unii rideri, felicitari inca odata ptr buna organizare si celor ce a fost prezenti ;), la cat mai multe astfel de intalniri.
prima intodeauna e din noroc :lol:
GeoGeo
Elite

Postby Bogdan_vtt on Wed Dec 23, 2009 11:44 pm

Recent am fost la un control, un ortoped din cj m-a verificat daca sunt 'bine pus la loc' si mi s-a schimbat bandajul cu unul mai tight, pe care va trebui sa-l port spre uimirea mea , pana la anul cum s`ar spune, adica aprox 05.01.2010. cauza: fractura scapulo-umerala (dislocarea umarului) dar si o fractura de glomer...ceea ce a rezultat in urma dislocarii (adica mici fisuri pe unde osul a iesit de la locul sau).

So, guys...ceea ce a parut ceva usor (in ciuda crashului destul de urat), s-a dovedit a fi o pauza destul de mare, dupa care va urma 'the rehab'.

i`ll keep ya posted...am si niste pooze pe tel cu 'papusa', dar nu le pot scoate, dar o voi face curand.

***update: Prin intermediul lui baladi, am reusit sa fac si eu rost de pozele de pe telefon...so there u go !!! ( cam emo`tive, dar destul de evidente ) :lol:

Image

Image

cheers
Bogdan_vtt
Administrator

Postby baladi on Thu Dec 24, 2009 2:36 am

>:D<
baladi
Administrator

Postby baladi on Sun Dec 27, 2009 2:26 pm

Salutare,

Am reusit sa "crosetez" si filmuletul evenimentului.
Piesa de pe soundtrack nu a fost aleasa prea "digerabila" dar sper sa va placa si sa il vizionati cu placere.

baladi
Administrator

Postby F_Krisztian on Sun Dec 27, 2009 6:34 pm

Wow, ii super fain videoul. (Aaaa, cum arat. :oops: Ca un tanc. :oops: :( )
Mersi baieti pentru organizare, a fost un concurs absolut superb. Era foarte fain sa ne dam in tricou, sa cumparam orice dorim in supermarket. :D Aaaa, era superb. :dance:
Si intotdeauna sunt uimit de riderii de elite. Ati scos niste sarituri incredibile si din punct de vedere technic si si ca distanta / inaltime :shock:
http://www.trialmotor.hu
F_Krisztian

Mod sau Stock: 26

Postby Bogdan_vtt on Sun Dec 27, 2009 7:46 pm

:occasion-cake: in primul rand, Holla si Happy Birthday to ... baladi, care sarbatorind a 23`a aniversare, si-a facut timp si pt a edita acest film, care s-a dovedit a fi chiar de senzatie.

Foarte fain edit, nu stiu de ce spuneai ca nu prea au fost bune unghiurile si filmarile ce au iesit, sincer la cum arata filmul, eu sunt foarte incantat. THX dude !!!

Asa era frumos sa culmineze eventul cu un clip de senzatie, si uite ca am incheiat inca un an 'competitional' de pomina :lol: , dar suntem multumiti si cu capu sus la anu speram sa aducem mai multe pe lista comp-urilor. Asa ca nu imi ramane decat sa va urez un :text-happynewyear: , si ne vedem 'la anu'.

Cheers.
Bogdan_vtt
Administrator

Postby Bogdan_vtt on Sun Dec 27, 2009 7:56 pm

:auto-swerve: csubi :lol:
Bogdan_vtt
Administrator

Postby david_razvan on Wed Dec 30, 2009 3:39 pm

ma rila tiai facut camera roz?sau ce so intamplat :D
david_razvan

Postby Bogdan_vtt on Wed Dec 30, 2009 4:25 pm

intentia era sa fie rosie, dar unele detalii s-au pierdut pe parcurs...si a iesit mai pinkye...da-mi place atmosfera :lol:
Bogdan_vtt
Administrator

Previous

Return to Events